Om Eurobad


EUROBAD – BADRUMSINREDNING FÖR DIG SOM KRÄVER MER!

Grunden i vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den bästa badrumsprodukten och servicen på marknaden. Därför följer vi noggrant utvecklingen på badrumsfronten ute i Europa. Vi har med omsorg valt ut högkvalitativa badrumsmöbler och tvättställ i glas med mängder av möjligheter som passar för både små som stora badrum, eller varför inte spa?

Eurobad är ett familjeföretag som sätter kvalité och modern design i fokus. För oss är badrummet en viktig del av din livskvalité. Vi vill ge dig möjligheten att skapa ett badrum som inte bara är bad och dusch, utan är en del av vardagsupplevelsen. Grunden i vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den bästa produkten och service på marknaden – därför följer vi noggrant utvecklingen på badrumsfronten ute i Europa för att ständigt vara i framkant med utvecklingen.

Vi har i vårt badrumssortiment omsorgsfullt valt ut högkvalitativa badrumsmöbler och tillbehör med mängder av möjligheter som ska passa för just ditt badrum. För oss är det viktigt att ta fram badrumsinredningar som både uppfyller alla vardagens funktionella krav utan att göra avkall på det estetiska.

Storm badrumsmöbel

Storm badrumsmöbel

Tack vare vår nära och goda relation med våra fabriker, kan vi erbjuda dig flexibla designlösningar, från standardmått till specialanpassade möbler, och snabba leveranser. På Eurobad tror vi på att skapa vackra badrum med hjärtat som ger dig nya möjligheter för ditt badrum.

I grund och botten handlar det om att göra vardagen lite lyxigare. Välkommen!


För mer information se vårat sortiment intill i menyn, hitta din återförsäljare eller kontakta oss.